Sant Jordi 2015

Ahir, 23 d’abril de 2015, va ser una diada de Sant Jordi especial. La meva primera novel·la del gènere negre, Puta pasta,  arribava a aquesta prova de foc sense gaire temps perquè ningú en parlés ni bé ni malament ni perquè els possibles lectors en comentessis les bondats o les maldats, de manera que era tota una incògnita saber quina acollida tindria.

VI Premi Crims de Tinta

VI Premi Crims de Tinta

El resultat ha estat més que satisfactori i, després d’una jornada esgotadora, vaig anar-me’n cap a casa força content. Però no tant per haver venut una pila de llibres (aquestes emocions les gestionen millor els editors i els llibreters), sinó sobretot pel regal que m’havia fet la fotògrafa Susana Martínez, que ha volgut fondre la lectura de la meva Puta Pasta amb la màgia del seu objectiu. Són més negres les seves fotos que les quasi 400 pàgines de la meva novel·la. Visiteu el seu blog, que és una meravella:

http://www.susanam.com/bloc/

Amb el seu permís, us deixo algunes de les fotografies.

SUS_2558

SUS_2561

SUS_2578

SUS_2585

SUS_2523

, , ,

  1. #1 by Diana on Mai 14, 2015 - 3:50 pm

    Acabo de llegir Puta pasta i no puc més que felicitar-te per la genial novel.la negra que hi he trobat. Moltes gràcies per les estones delicioses de bona lectura que m’has proporcionat. Espero tornar-te el favor recomanant Puta pasta a tort i a dret entre els meus coneguts.
    Espero també que els teus dies d’escriptor ‘negre’ no acabin amb en Marc i els seus secundaris i pugui llegir ben aviat una altra novel.la negra teva.

  2. #3 by Botika on Mai 21, 2015 - 8:42 pm

    La vaig demanar per Sant Jordi, l’he acabat fa una estona i haig de dir que m’ha sorprés gratament, m’ho he passat d’allò més bé llegint-la.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: