Llorenç Capdevila, Pacte de silenci

Pacte de silenci

   El doctor mira, desafiant, l’ombra que l’amenaça. No li té por, tot i que sap per què han vingut. Fa molts dies, potser massa, que es desperta pensant que no tornarà a veure sortir el sol i avui, que també s’ha llevat amb aquesta idea, sembla ser que s’acomplirà per fi el pronòstic.

   L’ombra fa una passa endavant i deixa al descobert mig rostre, que el doctor Escuder identifica amb un somriure i gens ni mica de sorpresa. Ja li havia vist brillar el segell de plata al dit anular. L’intrús diposita sobre la taula una capsa de fusta, rectangular. D’uns dos pams, i s’enretira de nou per refugiar-se en la penombra.

   -Ah, és clar! -diu el doctor, deixant escapar un breu somriure nasal, desenganyat-. Ha de semblar un suïcidi…

Llorenç Capdevila, Pacte de silenci. Pagès editors

XIVè Premi Ferran Canyameres de Novel·la (2015)

  1. Deixa un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: