A propòsit del VI premi “Crims de Tinta”

SONY DSCAmics, us agraeixo les infinites felicitacions que m’han arribat durant aquestes darreres hores. Després d’una cerimònia plena de càmeres de TV i fotogràfiques i mòbils amb flaix (ahir em vaig sentir figurí de passarel·la; no m’havien fet mai tantes fotos), us ofereixo l’única instantània que no ha sortit enlloc: el guardó.

Per a informació de tots aquells que m’ho heu demanat, el llibre no sortirà al carrer fins el 12 de Març. Sé que trobareu la manera de dominar la impaciència.

Gràcies a tothom.

Emili Bayo

,

  1. Deixa un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: